dinsdag 9 september 2014

Hallo, daar zijn we weer...

Het gewone leven is weer begonnen en dan is het onderhand ook maar weer eens tijd voor mijn blogje. Het is inmiddels de tweede week dat de mannen weer naar school zijn én manlief weer aan het werk. De sporten zijn ook weer begonnen en ook de diverse taken die bij dat alles horen....

Morgenavond mogen we alweer opdraven voor een info-avond op de middelbare school bij Arie. En volgende week krijgt Dirk feestelijk zijn propedeuse uitgereikt.Natuurlijk valt dat weer samen met informatieavond van Jan.....Tja, dan gaan we daar maar even voor regelen dat ik het op een andere manier hoor! Sinds vorig schooljaar heeft hij een soort tablet op school waar lesstof opstaat. Het ding onthoudt dan zijn scores enzo. Uitleg hierover is er ook op die informatieavond, maar ik mag vast wel op de andere informatieavond meekijken....(hoop ik).

Ook Arie gaat digitaal op school. Hij heeft zelfs een echte I-pad en heeft als verplicht examenvak ICT! Jammer genoeg was er een verkeerde hoes geleverd zodat school nog niet wil dat hij het ding meeneemt naar school...én het ding kan alleen op school geactiveerd worden. Schiet dus lekker op zo!

Kees heeft trouwens ook zijn p gehaald! Dus beide mannen zijn in ieder geval een goed stuk op weg!

1 opmerking:

  1. dat schiet zeker lekker op,succes met alle verplichtingen weer die er aan komen

    gr yvonne

    BeantwoordenVerwijderen