maandag 28 juli 2014

Regen, regen, ga je weg.....

Regen, regen, ga je weg
kom pas terug als ik het zeg!

Ken je hem? Een zonnedans? Ik zou hem zowat gaan doen hier.... ;-)
Toen we gisteren naar bed gingen, begon het te onweren. Nee hè...dát vinden onze honden helemaal niks. Dus waren ze weer danig in de weer aan het begin van de nacht....zucht.
Maar het is vandaag nog niet droog geweest. (het is nu twaalf uur) De eerste paar uur vanochtend ook nog met onweer. Mijn planten staan blank, en alles is echt drijfnat.

Gelukkig staat ons huis hoger dan de rest van de tuin en de sloten, dus ik hoef niet bang te zijn voor wateroverlast binnen. Maar iets gaan ondernemen met de jongens is er echt even niet bij, jammer genoeg.
Arie moest werken, die heb ik maar even weggebracht (hou niet van fietsende jongens door de polder in een onweersbui...) Die zal ook zijn kleren ondertussen wel uitdrijven!
Volgens het nieuwsbericht is in deze omgeving neerslag gevallen vanaf gisteravond, wat normaal in meer dan twee maanden valt! En het regent nog steeds!

Ik moet nog boodschappen doen....zucht.....Jan heeft na zijn kamp het beeldscherm weer ontdekt (tja, wat moet je anders met dit weer?).
Maar mijn jongste mannetje heeft ook Thomas de trein maar weer "van stal" gehaald....

2 opmerkingen: