woensdag 17 september 2014

Zwemmen met zeehonden!

Zoals gemeld vandaag dus heerlijk naar het strand geweest. Het was behoorlijk druk, maar op een gezellige manier. We waren er rond twaalf uur. Toen was het nog rustig met kinderen maar op woensdagmiddag hebben natuurlijk alle jonge kinderen vrij...dus toen werd het drukker.

Zei ik gisteren nog dat we waarschijnlijk niet meer echt in zee konden zwemmen....ter plekke bleek de situatie iets anders te zijn! We zijn zo ongeveer zee niet uit geweest! Mijn jongste mannetje had Arie's bodyboard geleend omdat die van hem kapot is. Maar bij de tweede golf, ofzo, brak ook deze vulling spontaan...(hmm, verteerd ofzo?). Het guppie deed helemaal niks vreemds! Maar gelukkig werkte het nog wel!

En Jan ging het skimboarden proberen met zijn nieuwe plank...wat nog een hele toer bleek te zijn! Helaas ook iets teveel schelpjes...

Maar er gebeurde ook nog iets heel bijzonders. (vind ik) Terwijl we in zee bezig waren, zagen we verderop een zeehondje zwemmen! Het dier bleef een hele tijd heen en weer zwemmen! Iedere keer dook weer zijn koppie op uit het water! Wauw! Dat had ik nog nooit meegemaakt!

Superdaagje dus! Helaas morgen weer gewoon school....het leek wel gewoon zomervakantie.....

1 opmerking:

  1. ooo zo jaloers,heerlijk joh even zo,n dagje zwemmen en genieten en wat super leuk zo,n zeehondje echt heel bijzonder

    BeantwoordenVerwijderen