donderdag 18 september 2014

Dirk heeft zijn propedeuse gehaald.

Vanavond was het zover. Uitreiking van Dirks propedeuse-getuigschrift. Dit werd gedaan samen met nog een aantal diplomauitreikingen. Hij doet bio-informatica en dat is maar een kleine opleiding.
Dirk, die altijd met de bus gaat, vertelde ons dat we beter aan de achterkant van school de parkeerplaats op konden gaan. Maar ja, die moet je dan wel nog zien te vinden....en omdat hij dus geen parkeerplaats gebruikt kon hij ons ook niet echt helpen....gelukkig waren we veel te vroeg dus konden we op ons gemakje zoeken!
We werden om 6 uur ontvangen op de Hoge School met een drankje en zachtjes aan druppelden mensen binnen. Arie, Jan, Harry en ik waren met Dirk mee. Ik was al eerder op deze school geweest, maar de rest niet. Voor hen was het dan ook leuk om eens te zien waar Dirk nou altijd heengaat.
De gangen van het best wel moderne gebouw waren bijna verlaten....witte muren met grote schilderijen e.d....Jan vond het net op een museum lijken. Die sfeer hing er inderdaad ja.

De uitreiking was leuk in elkaar gezet. Een persoonlijk woordje voor alle leerlingen, een groepsfoto met van die leuke zwarte hoedjes op (hoe noem je dat ook alweer...kan er even niet opkomen) en een afsluitende borrel (mm, doe mij maar een sprite...) toe.

Dus prijkt er nu een getuigschrift op de schoorsteenmantel!

..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten