maandag 15 september 2014

Ben blij dat ik geen klein broertje heb....

Jongste verzuchtte pas nog dat hij het helemaal niet leuk vond de jongste te zijn enzo....toch bedacht hij zich pas..
Na de huttenbouw wordt het hout hier altijd nog in de fik gestoken door de brandweer. Er zitten dan ook strikte regels aan het hout (geen verf e.d.) en de leiding zorgt dan ook voor het hout. Ook dit jaar was het weer zover. Samen met jongste ging ik naar het park om naar het vuur te kijken. Hij ontmoette er een vriendje waar hij bij ging zitten en ik stond even  gezellig met andere moeders te kletsen en naar het vuur te kijken.
Even later was mijn mannetje aan het spelen met vriendje en zijn jongere broertje. Grote lol...alleen lag mijn stoere vent steeds onder met een klein kereltje schaterend bovenop hem. Het was voor hem een hele toer om het kleine kereltje van zich af te schudden (op een liefdevolle manier....)

Toen het ons eindelijk gelukt was om het ventje duidelijk te maken dat wij naar huis gingen...hobbelde mijn jongste met me mee het park door en verzuchtte: Ben blij dat ik niet zo'n broertje heb....grinnik.
Hij had het wel leuk gevonden maar het werd wel irritant.....
makemebabies.nl

3 opmerkingen:

  1. Fijn dat hij zo kon merken hoe het was om een broertje te hebben! En dat het daarna meteen over was! Het gras lijkt soms wel groener aan de andere kant, maar dat is het meestal niet!

    www.huisvlijt.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klein zusje dan? Kunnen ook héél irritant zijn hor! :-)

    BeantwoordenVerwijderen