maandag 3 november 2014

Nu zou ik even willen mopperen....

Eigenlijk hou ik er helemaal niet van. Negatief zijn. Mopperen (helaas ben ik daar soms best wel heel erg goed in....) En zeker niet op een openbaar iets. Maar help....bij die leuke sport van mijn zonen gaat het dit seizoen nou niet echt leuk....
Of eigenlijk: bij de bond gaat het nogal verkeerd met het inplannen van wedstrijden, waardoor de site van onze club niet meer te volgen is (want het wedstrijdschema wordt iets minder goed bijgehouden dan nu zou moeten). Wedstrijden die vervallen, wedstrijden die er bij komen en ga zo nog maar even door...zucht.

Normaal gesproken is bij deze sport het schema bekend voor een half jaar. Dus dat is 1x noteren in je agenda en klaar.....maar dat gaat nu dus hopeloos mis. Dus kwam ik er zaterdag achter dat Jan een wedstrijd heeft komende zaterdag.....en Harry heeft cursus van zijn werk. En Dirk en Arie spelen ook een wedstrijd waarbij ik ingedeeld ben om te rijden.

Allebei de wedstrijden zijn minstens een uur rijden (belachelijk! We moeten steeds verder spelen...) en ik zou precies een half uurtje speling hebben tussen beide wedstrijden. Zucht...én het betekent ook dat de jonkies verplicht mee moeten....en er dus geen plek genoeg is voor het team.....help!
Veel oppasmogelijkheden heb ik namelijk niet. Trouwens : dat doen eigenlijk altijd de groten tegenwoordig....maar ja, die zijn er dan uiteraard niet!

Dus vanochtend de wedstrijdschema's bij de bond zelf maar nagekeken....sh.. ik mis nog veel meer wedstrijden! En...nee hè, zaterdag is de wedstrijd van Arie en Dirk helemaal niet 's middags....het is gelijk met die van Jan!

Mag ik even gillen.....
Bij het team van Dirk (Arie speelt daar ook mee, gelukkig heeft zijn eigen team ECHT geen wedstrijd...)
zijn er maar weinig ouders (een aantal kinderen uit dezelfde gezinnen én weinig spelers) dus ruilen is niet simpel. Heb het vanochtend gevraagd aan iemand, dat nu maar afwachten....en anders maar vragen of Jan met een ander mee kan rijden én even kan spelen.....want ik ben pas later terug....
Joepie, leve de sport!


4 opmerkingen:

 1. ppffff gelukkig hebben we ze niet meer op voetballen,vreselijk die verplichtingen elke zaterdag,succes en sterkte,

  ps,tuurlijk mag jij gillen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je....gelukkig is het inmiddels geregeld dat een ander rijdt bij de groten.
   Meestal is het wel gezellig hoor! Maar al dat geregel weleens wat minder!

   Verwijderen
 2. Ik hoor het vaak van ouders dat de afstanden steeds groter worden naar wedstrijden. Die zijn het hele weekend druk met rond crossen naar wedstrijden. Het lijkt me eerlijk gezegd afschuwelijk...

  www.huisvlijt.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is sinds de zomervakantie de zaterdag-taxi klaar met al die wedstrijdritjes die jarenlang gereden zijn en heel eerlijk, we missen ze niet :)

  BeantwoordenVerwijderen