donderdag 3 april 2014

Spelen in de tuin...

Wauw...gistermiddag was het zowaar weer eens een ouderwetse buitenspeelmiddag....
De hele winter bleef het buiten spelen toch behoorlijk beperkt, eigenlijk. We wonen niet in een woonwijk, dus even de straat op is er hier niet bij. Buitenspelen gebeurde natuurlijk best weleens, vooral met vriendjes die met grote regelmaat (er zijn van die weken iedere dag) over de vloer komen. Maar de meeste tijd was het toch wel vooral binnen spelen.

Met het mooie weer is meteen de trampoline weer in trek. Dus hiephoi, het beeldscherm legt het nu regelmatig af tegen dat ronde zwarte ding buiten. Jippie! :-)

En gisterenmiddag was er een vriendje...én leek het de mannen wel leuk om het tentje tevoorschijn te toveren.. Dus zo gezegd, zo gedaan. De kereltjes hebben erin wat gedronken en gegeten...en ik had het heerlijke gevoel dat het zomer is......

Vriendje, die zo af en toe langs komt, herinnerde zich de lange glijbaan van een vorige speelsessie in de zomer. Hij hoopte al dat hij dan weer mag komen! Hihi, tja, buiten wonen heeft ook zo z'n voordelen met spelen. Nadeel is idd dat alles altijd afgesproken moet worden. Maar voordeel dat we meer ruimte hebben en er dus eigenlijk heel wat meer kan....en dat weten de vriendjes meestal wel te waarderen!
De baan waar vriendje zich op verheugt....

1 opmerking:

  1. heerlijk he dat buitenspelen,wij wonen nu ook achteraf maar we gaan straks weer in een woonwijk wonen,is wel heerlijk voor de kids kunnen ze zelf naar speeltuintje toe enzo.

    BeantwoordenVerwijderen