woensdag 23 april 2014

Aviodrome

Tweede paasdag had Harry zowaar vrij en konden we lekker met de mannen op stap.
Dirk en Kees bleven, zoals meestal, thuis.
We besloten naar Aviodrome te gaan in Lelystad. Een jaar of vijf geleden zijn we daar al eens geweest. Arie wist dat uiteraard nog wel maar de jongsten konden zich niet zoveel meer herinneren. Tot we er waren. Toen herinnerde Jan zich ook wel weer wat.

We waren er ergens tussen elf en half twaalf...en werden er uit gebonjourd omdat het tijd was...: we hadden zelfs de ruimtevaart nog niet gehad...

De jongsten deden de tests om een pilotenbrevet te verdienen. Gelukkig lukte dat ook nog.... :-)
Eén van de tests....Vooral de vliegtuigen waar de jongens bij de cockpit konden waren super in trek...logisch natuurlijk.
De mannen waren allemaal geïnteresseerd, zodat we ook echt de dingen konden bekijken en niet langs het meeste heen scheurden....maar ja, dan kom je dus wel tijd tekort (haha...)

Moet bekennen dat ik niet alleen de vliegtuigen maar ook het oude schipholgebouw erg mooi vond....

Het leuke van dit soort museums vind ik toch wel dat er niet alleen gekeken maar ook gespeeld kan worden. Voor een gezin als de onze (waar de jongens nou eenmaal wat leeftijdsverschil hebben) zijn dit soort dingen ideaal. Zo kan de één spelen terwijl de ander kennis op kan slokken....(of gezellig met pa en moe gaan zitten kletsen in het restaurantje)

Voor herhaling vatbaar! Dat zeker wel!

1 opmerking:

  1. Ziet er heel erg leuk uit! Mijn kleine man zou dit prachtig vinden!

    BeantwoordenVerwijderen