maandag 25 november 2013

Intocht sint? Eh...bij de biljarttafel ja! :-)

Hoewel Jan ondertussen niet meer de believers-leeftijd heeft, vindt hij alles wat met Sint te maken heeft erg leuk....dus ging hij mee naar de intocht in het dorp.
Het wachten op de boot werd gezellig aan elkaar gekletst door "de beroemdste zanger van het dorp" die dat echt heel leuk kan!
Jan had grote lol, stond vooraan en deed overal heerlijk aan mee.
Arie en Dirk baalden....niet omdat ze niet meekonden (hihi, die leeftijd hebben ze wel gehad ondertussen...) maar hun basketballwedstrijd was op hetzelfde tijdstip in dezelfde sporthal waar Sint hen gaat.....en soms vinden pieten het dan heel leuk om een wedstrijd te gaan lopen ver......

Goed, Sint was aan wal en dan duurt het altijd heel lang voor er eindelijk een optocht gaat beginnen. Er waren weinig klasgenootjes van Jan dus eigenlijk had hij helemaal geen zin in die optocht!
Fotograaf: Jan met mama's mobieltje...

We besloten alvast naar de sporthal te gaan. Dan konden we kijken bij zijn broers die in 1 team spelen. En daarna konden we bij Sint gaan kijken als die zou arriveren.

Zo gezegd , zo gedaan. In de pauze van de wedstrijd zijn we wat gaan drinken in de kantine/restaurantje. Jan bleef daar, toen wij weer naar de wedstrijd terug gingen. We lopen daar vrij veel ivm wedstrijden dus het is bekend terrein. Hij kwam ook niet meer kijken dus ging ik ervan uit dat hij ondertussen naar de zaal ernaast was gegaan waar Sint ondertussen was.

Dus ging ik even controleren of hij daar was....maar kon hem niet vinden (inmiddels wel een aantal vriendjes) Waar vond ik hem? Nog altijd in de bar, bij de biljarttafel waar hij speelde met de zoon van de eigenaar (zit bij ons op school).... haha, 9 jaar en dan al liever in de bar dan bij Sint  ;-)

O ja, de andere jongens ook blij: geen zwarte piet die mee wilde basketballen.....

2 opmerkingen:

  1. leuke dagje..sint zal ook bij ons op het werk langs komen..en zijn pieten met pepernootjes...minous ik ga je op google plus volgen , doe je ook mee? liefs soraya

    BeantwoordenVerwijderen