woensdag 24 juni 2015

De laatste weken school

Nog twee en een halve week en dan begint officieel de vakantie hier. Wat een rare weken al. Kees is nog deze week aan het stage lopen en dan klaar. Dirk heeft al een paar weken bijna geen les meer. Arie is net op werkweek geweest (en heeft heel veel gedaan...op sportief gebied. Leuk hoor, geen musea enzo maar mountainbiken, bergen beklimmen, raften: wauw!)
De basisschool heeft ook iedere week wel weer iets raars in petto. Schoolreisje, excursies, vrije studiedagen enz.

Stiekem gaat het vakantiegevoel dan toch alvast beginnen! Komend weekend is het nog druk met verplichtingen maar daarna hoop ik ook in het weekend eindelijk wat rust te krijgen, want die zijn de laatste weken ook nog al druk.

Hier staan de zaken er voor ieder kind goed voor. Gelukkig. Dat scheelt toch weer een hoop zorgen!
Volgend jaar wordt het wel een spannend jaar. Arie moet examen doen en Jan gaat naar groep 8, dus dat wordt weer zo'n speciaal jaar. En dan op zoek naar een vervolgschool. Nu weet hij al wat hij wil..(hetzelfde als zijn broers, natuurlijk...) maar we moeten toch het advies van school eerst afwachten!

En dan nu nog een beetje meer zomers weer: dan zijn we klaar voor de zomervakantie!
En jullie?
afb. morguefile.com

4 opmerkingen:

 1. ja hier ook drukke weekjes van de de laatste schoolweekjes,succes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier werpt de zomervakantie haar schaduw ook al vooruit. Het is al niet meer 'gewoon' op school vind ik.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog 4 dagen volgende week en dan is het klaar. Hij is over naar groep 6 met een super goed rapport, jeeeeeeeiii. Fijne vakantie alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn oudste is net in maart begonnen met school en inderdaad hard toe aan vakantie gelukkig nog maar een weekje. En het zomerse weer is gelukkig gearriveerd

  BeantwoordenVerwijderen