woensdag 13 mei 2015

De Haar....

Na het zwemmen van zaterdag, volgde uiteraard zondag. We hebben lekker met het hele gezin pannenkoeken gegeten. Heerlijk om Kees er dan ook weer even bij te hebben. Dat is toch heerlijk, al je kroost bij elkaar!
's Middags waren we, op Kees na, al er op uit geweest. Naar kasteel de Haar. Dirk was zowaar ook mee.We hebben heerlijk rondgekeken in het kleine kasteeltje wat tijdelijk voor publiek geopend is.
Prachtig toch! Harry en ik hebben ooit (héél lang geleden) in dit park de verlovingsringen aan elkaars vingers geschoven.....dus voor ons is het toch wel een speciale plek.
Daarom bij deze wat foto's van een favoriet plekje van mij:

Omdat we met Kees hadden afgesproken, hadden we nu niet veel tijd om ook nog door het park te slenteren, maar ik heb Jan beloofd een volgende keer het grote kasteel te gaan bezoeken en dan komt het park ook wel weer!
Het leuke is dat ze speciale rondleidingen voor kinderen hebben en ook regelmatig andere activiteiten. Jaren geleden ben ik er weleens met mijn zus op de kerstmarkt geweest. De entree vind ik dan wel duur...maar je hebt er dan ook wel echt een prachtig iets voor terug. In Nederland heb ik deze sfeer eigenlijk nog niet verder kunnen vinden.....maar ja, misschien ben ik bevooroordeeld????

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig kasteel! Het zou zo in een sprookje passen!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er een jaar of 30 geleden met de school naartoe geweest. Het is erg mooi daar.

    BeantwoordenVerwijderen