dinsdag 26 mei 2015

Datum prikken voor een feestje....

Jan is in april al jarig geweest...maar wanneer doen we nu ooit zijn partijtje?

Zo als vaak is het eerst al een toer om een leuk idee te bedenken en dan vervolgens het ook nog betaalbaar uit te voeren.....maar als je dan eindelijk zo ver bent, je helemaal enthousiast er voor wil gaan....kom je op een volgend probleem: WANNEER....

Normaal is het gewoon een datum prikken en dan is het maar afwachten of ze wel allemaal kunnen. Jan zijn vriendengroepje bestaat vooral uit voetballers. Dus je aanpassen aan de voetbal is pure noodzaak, anders wordt het wel heel stil op zo'n feestje en dat wil je natuurlijk niet.

afb. morguefile.com
Dus zoals ieder jaar is het een probleempje. Want juist in het voorjaar zijn er toernooitjes, voetbalkampen, slotdagen en andere ellende....en wordt het dus echt goochelen wanneer het dan kan.... Nu heeft hij ook nog de pech dat zijn vrienden in verschillende teams, met verschillende activiteiten voetballen. Zucht....en ik hou al helemaal niet van voetbal ;-)

Maar goed, het is gelukt. We moeten helaas nog een maand wachten, want in juni heeft Jan zelf wat sportactiviteiten maar dat mag de pret niet drukken. Ik ga er weer lekker voor zitten om de activiteiten voor te bereiden...ik zal tzt meer verklappen!

We gaan wel iets speciaals doen, maar wel thuis!
En jullie? Gaan jullie altijd weg? Maken jullie er een duur feest van of juist niet?


2 opmerkingen:

  1. Gisteravond hebben wij de uitnodigingen rondgefietst voor zoon's feestje. Hij is midden in de zomervakantie jarig en zijn feestje is op 17 juni a.s. Hier in de buurt is een Jeugdland/Maakland en daar kunnen ze allerlei leuke dingen doen, wij gaan hutten bouwen.Dit feestje kost 13,- per kind (is prijzig maar nog lang niet zo prijzig als paintballen of klimmen, pfffff) en we nemen zelf eten en drinken mee. Die kosten komen er dus nog bij. Bij een overdekte speelhal betaal je meestal rond de 11,75 incl. eten en drinken. Dit feestje is dus iets duurder dit jaar maar de jongens zijn er wel heel enthousiast over...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik herken het probleem van de drukke agenda's van kinderen. Wij vieren feestjes altijd gewoon thuis.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen