woensdag 15 april 2015

Dubbel feest

Zoals gezegd vierden we zondag Jan's verjaardag. En vandaag is mijn jongste jarig én zijn wij 22 jaar getrouwd. Dubbel feest dus.

Ik weet nog dat ik "toen" helemaal nog niet uitgerekend was. Oké, het was nog maar een week, maar de rest kwam allemaal later, dus dat zat toch in mijn hoofd.

Heerlijk vond ik het om eerder verrast te worden door de bevalling, dan duimendraaiend te moeten wachten wanneer het nu eindelijk eens zou gaan komen.....

Ach ja, en nu zijn ze allemaal alweer zo  groot. Wat gaat de tijd toch snel. Ja, ik weet het, een erg afgezaagde zin, maar o, zo waar. Maar eerlijk is eerlijk: iedere leeftijd vind ik heerlijk. Iedere leeftijd heeft zijn eigen leuke  kanten.

Mijn mannetje gaat poffertjes trakteren, dus heb ik ze zojuist lekker warm in een koelbox op school afgeleverd. Het hadden met dit weer natuurlijk ook ijsjes kunnen zijn......

En buiten ga ik maar eens extra opletten of de zwaluwtjes al terug zijn. Ik weet nog dat vorig jaar precies op deze dag het weer de eerste keer was dat ik ze zag. Altijd weer leuk en ik neem mijn petje af dat die beestjes ieder jaar weer weten hoe ze vliegen moeten......volgens mij zou ik wel honderd keer verdwalen op zo'n afstand ;-)

4 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd met jullie dubbel feest.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou van harte gefeliciteerd met de verjaardag en jullie trouwdag!! Een heerlijke dag om een feestje te vieren vandaag met het stralende zonnetje!!

    Kan nergens een emailadres vinden om je een berichtje te sturen, mijn blog is verhuisd en heet nu anders. Mocht je mee willen verhuizen stuur mij dan even een mailtje (tovermama@gmail.com) dan stuur ik je de link. Mijn oude blogsite is dus niet meer van toepassing in je lijstje van jongensblogs op je andere blog. Misschien kan je dat daar even aanpassen. Mail me even als je wilt, bedankt!!

    BeantwoordenVerwijderen