zaterdag 3 januari 2015

Weer bijna naar school...

Tja en toen was de vakantie weer bijna over. Ik had de jongste mannen nog beloofd om een keer te gaan zwemmen, dus dat hebben we vanmiddag nog maar even gedaan. Mensen, blijkbaar dachten nog meer mensen zo. Wat een drukte!
Jan had er geen last van, die zat zoals gewoonlijk meer onder dan boven water....
Wat we ook altijd wel even lekker vinden is een kruidenbadje nemen. En mijn jonkie vind duikplanken ook leuk. De rijen bij de glijbaan en de duikplanken vielen eigenlijk best nog mee,maar de zwembaden waren behoorlijk vol!

Gisteren hadden we nog nieuwjaarwensen bij de familie. Gezellig, zeker omdat sommige familieleden alleen ontmoet worden op deze dag. Zo ook een klein verlegen neefje. Hij lijkt sprekend op zijn vader....en mijn Arie heeft ook wel wat weg van die vader (Arie en die vader zijn neven). Dus stiekem zit ik weleens te kijken of Leo en Arie dan ook op elkaar lijken....Toch grappig om te zien dat familietrekjes toch terug komen in verschillende gezinnen...

Morgen nog een verjaardag en dan heb ik het eigenlijk wel even gehad met al die verplichtingen....maar de vakantie had van mij nog langer mogen duren!

2 opmerkingen:

  1. Maandag is het weer gewoon-gewoon, morgen nog even wat extra poetsen en dan weer fris het nieuwe jaar in. Maar stiekem had ik best wat meer vrij willen zijn, volgend jaar beter plannen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha. Vakanties zijn altijd tekort nietwaar? Dat waren ze al toen ik nog naar school ging en dat zullen ze ook altijd blijven.

    BeantwoordenVerwijderen