donderdag 22 januari 2015

Sneeuw? Hier? Ja, dág!

Half vier. Harry komt thuis. Supervroeg omdat hij nog een afspraak heeft bij de fysio. Mijn jongsten zijn ook thuis. Arie wandelt ook naar binnen. En niet veel later ook nog Dirk. Nou, nou, wat een drukte opeens zo allemaal tegelijk! ;-p
Arie laat opeesn vallen dat het toch wel even wat was met de sneeuw.....huh? Sneeuw? Hier? Harry en ik kijken elkaar aan. Sneeuw? Heb jij sneeuw gezien? Harry mompelt zoiets als: de hele dag niemand over gehoord...We besluiten dat Arie de boel weer even lekker voor de gek zit te houden. Maar Arie houdt vol...en zegt wel op zoek te gaan naar een foto. Want in de pauze hebben ze toch echt allemaal in de sneeuw gestaan. Oké, het was nu allemaal weer weg...
Maar hij besluit het toch maar niet te doen..."ik heb geen foto's gemaakt, ik dacht dat jullie me wel zouden geloven...." laat hij weten.
Toch staat hij  niet veel later met zijn mobieltje voor mijn neus te wapperen. Tja....facebook bericht van een oud leerling van de basisschool in..jawel, een dun laagje sneeuw!
Nou ja, zeg. Hij zit zo'n kilometertje of zeven bij ons vandaan op school.....Harry heeft vandaag in de omgeving gereden en ook Dirk, die in een andere plaats studeert, heeft geen sneeuw gezien!
Zeer plaatselijk buitje, blijkbaar.....snif...ik wil ook sneeuw!

1 opmerking:

  1. Dat is wel grappig! Met regen kun je zoiets ook hebben (een plaatselijke bui), alleen met sneeuw hoor je dat niet zo vaak.

    BeantwoordenVerwijderen