vrijdag 30 mei 2014

Waar is iedereen?

Vandaag er maar eens lekker op uit gegaan met de jongsten. We gingen glowgolven, wat altijd erg leuk gevonden wordt, en daarna misschien nog spelen in het speelparadijs ernaast.
Op weg ernaar toe komen we langs het openluchtzwembad. Dus maak ik de opmerking: "het zal wel druk zijn..." Bedoel, het was immers mooi weer. Ik heb nog even zitten denken om zelf ernaar toe te gaan, maar de mannen wilden toch liever gaan golven (en ik eigenlijk ook wel...)
Maar wat blijkt: ongeveer de  hele parkeerplaats was leeg daar! Huh?

Dus wij naar de glowgolf. Als we daar de parkeerplaats oprijden ben ik opnieuw stom verbaasd. De parkeerplaats is akelig leeg, vergeleken bij de andere keren dat we er waren (en je echt op zoek moet naar een plekje). Goed, dat is dan eigenlijk best wel lekker natuurlijk. Bij de glowgolf was er zo ongeveer helemaal niemand, op een enkel stelletje na. Dus mochten we direct beginnen. Er was blijkbaar onderhoud gewest na ons laatste bezoek....want alles zag er weer piekfijn uit én dingen waren veranderd. Leuk!

Daarna nog een spelletje Timefreak....of eigenlijk drie. Dat was echt leuk. Zo snel mogelijk lichtjes uit  zien te drukken...waarbij je dus je rot rent van de ene kant van de ruimte naar de andere! Lachen én zweten dus....

En ja, toen ook nog maar even naar het speelparadijs....waar het idioot rustig was! Moet je meestal zoeken naar een plekje...het was nu eerder zoeken naar mensen! Lekker...want zo hadden de kinderen natuurlijk lekker veel ruimte!

Maar waar was iedereen dan???????

1 opmerking: