dinsdag 20 mei 2014

American Football

Foto van omroep West
Dit weekend stond in het teken van American Football. Zaterdag was de club van Jan namelijk de tegenstander van het team uit Basel! Jan's club is namelijk landskampioen (voor de tweede keer op rij) en hadden dus dit keer thuis een Europese wedstrijd. Natuurlijk was hier een grote organisatie aan vooraf gegaan én waren diverse hulptroepen opgetrommeld. Zoals de ouders van de jeugdspelers om te helpen bij de kantine-diensten. Jan mocht in de erehaag staan, samen met de andere aanwezige jeugdleden.

Zaterdagavond was de wedstrijd. Het weer zat lekker mee en dus was het een gezellige happening.
Onze mannen wonnen ook nog! Helaas met net iets tekort punten om door te gaan naar de halve finale maar winst op een Europese wedstrijd schijnt ook iets unieks te zijn in Nederland (heb ik me wijs laten maken)

Zondag was Jan zelf aan de beurt. Heerlijk verbrand tijdens het kijken naar de spetterende acties van onze toppertjes. Hoewel niet gewonnen, maakten ze mooi wel drie touchdowns! En daar waren we als ouders toch hartstikke trots op. Jan zorgde nog even voor twee bonuspunten. (eh...de term daarvoor is mij nog niet helemaal duidelijk....) wat hem helemaal deed stralen! Prachtig om te zien!
Onze toppertjes....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten