dinsdag 6 december 2016

Hé, ik heb een idee: een gehaakte zoon!

Er zat een neefje aan te komen, dus begon ik enthousiast aan een vestje. Maar ja, soms gaan dingen niet helemaal gepland en dus bleek ik in tijdnood te komen. Erger nog: ik had nog maar 1 pandje af, toen neef al geboren werd....en het werd een heel ieniemienie maatje.

Dus dat werd een cadeautje kopen ipv zelf maken. En dat vestje komt vast nog weleens van pas...Tot ik op het idee kwam om gewoon eens een grote knuffel te haken ipv van die kleine gevalletjes. Dus hoop ik nu een grote babypop te haken, die dan mooi het vestje aan krijgt!

Zal wel een project worden van héél lang, maar ach, er zit geen tijdsdruk achter! Dus dat is helemaal niet erg!
Het vestje is inmiddels bijna af. Ik moet het alleen nog in elkaar zetten..maar dát vind ik nou juist NIET leuk om te doen ;-)Daarna ga ik me dan wagen aan de pop zelf. Heb al eens rondgeneusd voor inspiratie, maar ik vind het wel leuk om het vooral zelf te gaan verzinnen. Of dat me ook echt gaat lukken? Geen idee. Maar anders kan ik altijd nog een patroontje bestellen, hier of daar! Als jullie een leuk patroontje weten...
Ik heb al wel op internet een leuke gezien: hier dus. Misschien wordt die het wel...maar ik maak er dan wel een jochie van, natuurlijk ;-). En om de één of andere reden heeft hij al een naam: Frits. (hihi, geen idee waarom)
Patroon Babypop met kleding

Geen opmerkingen:

Een reactie posten