dinsdag 1 november 2016

Het lijkt mij eigenlijk wel leuk....

Vandaag gezellig op stap met manlief naar Intratuin. Voor een lekker bakkie én even rondneuzen bij de nieuwe kerstshow. Eerlijk gezegd vonden we de overheersende kleuren bij de kerstboomversiersels niet echt mooi. Allemaal behoorlijk zoetsappig. Dus vonden we traditioneel toch de rode de mooiste....

Bij het restaurant stonden we even te kletsen met een mevrouw achter ons in de rij, bij de kassa. Ik weet niet eens meer hoe het zo kwam, maar ze vertelde over haar wekelijkse uitjes met haar oude moeder van eind tachtig. Het klonk als een gezellige oude dame, die moeder. Toevallig zaten we even later naast het tafeltje van deze dames. Een oma en een kleinzoon zaten vlakbij. Het kleine mannetje dacht naar de ballenbak te kunnen gaan, maar oma vond dat hij bij haar moest blijven (terecht, want Intratuin is héél groot....). Waarop de mevrouw waarmee we gesproken hadden meldde dat ze zes kleinzoons heeft, van één moeder zelfs! Ze maakte er wat grapjes over dat het er veel waren en ook allemaal mannen. Waarop ik even niet kon laten om te zeggen dat mij het wel leuk leek.... ;-)

Haar moeder, overgrootmoeder dus van die zes mannen, begon daarop een smakelijk verhaal te vertellen over die kerels. Ik  heb er heerlijk om gelachen . Stiekem ook om de namen die voorbij kwamen: Bart o.a. Past wel leuk bij mijn blognamen!
3 opmerkingen: