woensdag 7 december 2016

Mountainbiken

In de herfstvakantie waren we dus op vakantie. Nu heb ik daar nog weinig over verteld, dus bij deze toch even een leuke activiteit....we zijn gaan mountainbiken! We huurden echte mountainbikes op het park en gingen op weg naar een dichtbij gelegen route door het bos. Eerst dronken we ons nog even moed in bij het restaurantje aan het begin (koffie met appelgebak ofzo ;-) ) en toen moest ik er toch aan geloven. Ik sloot de rij...en moest echt mijn best doen om al die gasten bij te kunnen houden. Over een smal paadje, slingerend tussen door bomen door, op een onbekende, totaal andere fiets. Oef. Maar leuk was het wel!
op het park even inrijden
Tot we bij het ruigere stuk van de route kwamen: heuveltje op en af...De jongste maakte kennis met een boom toen hij naar beneden ging en toen een bocht moest nemen. Maar onze kanjer hield er gelukkig niets aan over en ging dapper verder. Harry en ik besloten uiteindelijk toch maar zo slim te zijn om te stoppen, want onze ruggen enzo begonnen knap te protesteren.

De jongens gingen nog even verder....met een hoop lol.
Nu woon ik niet in of bij een bos, dus bij ons vlakbij is het eigenlijk nergens te doen. Beetje jammer, wel, want het zou een leuk familieuitje zijn ;-)
afb. pixabay

1 opmerking: