zondag 7 augustus 2016

Wat een leuk uitje: golfen in Jurrasic Park!

Vandaag zat ik wat te bladeren door een boekje wat ooit bij het AD zat: Beleef uw regio. En zo kwam ik ook bij Jurrasicgolf terecht. Golfen tussen de dino's, dus. Nu hadden we nog geen plannen, dus Jan (groot fan van dit soort activiteiten) vroeg meteen of we dat nu gingen doen. Waarom ook niet? Dus gingen we met z'n viertjes (Tom en Jan gingen mee) op naar Gouda.


We hadden thuis al een tijd gereserveerd en we waren ruim op tijd, dus dronken we eerst even wat. Vervolgens dus op naar de dino's. Een groot buitenterrein, in Jurrasic-sfeer, met Dino's die geluid maken en bewegen, rotspartijen, waterval en wat al niet meer. Het is een soort midgetgolf op een echte golfmanier. Zo speelde je op kunstgras en waren de banen golfbanen in het klein. Met een vlag in het putje en hoogteverschillen in de baan enz. Ontzettend leuk en weer eens iets héél anders.

Wat vooral voor veel gelach zorgde waren de waterpartijen....want ja: je moet zelfs over het water heen slaan! Gelukkig stonden er netjes bij om de bal weer op te kunnen vissen.....

Ik vond het een zeer geslaagde middag en met mij de mannelijke golfgenoten ook.

Nu wil Jan al langer eens echt golfen. Maar hier in de buurt is dat zo echt niet leuk meer hoeveel je daar voor betalen moet. Omdat de sfeer bij de  erbij gelegen golfbaan helemaal niet zo walgelijk bekakt was (SORRY) besloten we hier gewoon eens te informeren. En ja hoor! Voor een tientje kan je een kennismakingsdag mee doen (drie uur lang) . Les, rondleiding etc. Leuk! Dus ...help...ik ga zaterdag met Jan meedoen....de rest wilde niet!

Nu hebben we deze vakantie al heel veel manieren van golf gedaan. We begonnen met glow in the dark, toen gewoon ouderwets midgetgolf en vandaag dus adventuregolf. En komende zaterdag dus mijn golfdoop.....(slik) . Hmm, boerengolf, dát hebben we dan nog niet gehad deze vakantie!
1 opmerking: