donderdag 24 december 2015

Niet origineel voor een blogbericht....

Oké, origineel ben ik niet op deze manier, maar toch wil ik iedereen hele fijne dagen toewensen!
afb. morguefile.com
Onze vakantie zit behoorlijk bomvol met leuke dingen. Helemaal niet erg dus! Zo ben ik maandag met Dirk en Jan naar de nieuwe Starwars film geweest. Ik had geen idee of ik het zelf wel leuk zou vinden, maar ik beken: ik vond het best een leuke film ....de jongens vonden het prachtig. Vooral Jan is er helemaal gek van. (Tom is nog te klein, Arie had er geen zin in.)

Met Jan was ik ook al naar een leuke starwarsmiddag geweest in de bieb. Met allemaal leuke activiteiten zoals computerspellen, foto maken voor een greenscreen. Op de computer je eigen starwarspoppetje maken en deze laten uitprinten in 3D! Een legofilmpje maken en wat Jan eigenlijk nog het leukste vond: met BB8 de bieb door...het kleine robotje werd dan door hem bestuurd.
afb. morguefile.com

Ook heb ik met de jongsten meegelopen met de kerstwandeling, dinsdagavond. Deze was voor het eerst en echt ontzettend goed in elkaar gezet. De animo was enorm, maar daar hadden ze overduidelijk goed op gerekend. Een grote pluim waard!

En gisteren zijn we wezen schaatsen. Ook leuk...(maken we er nog een beetje winter van ;-)  )

Ook de kerstdagen zijn gevuld met kerk en familiedingen. De meeste tijd hier thuis....gelukkig heb ik mijn boodschappen al binnen....

Dus rest mij nu nog (een keer) te zeggen: Hele fijne dagen allemaal!

1 opmerking: