zondag 13 december 2015

Decemberdrukte

Door drukte met schrijfverplichtingen en andere taken...komt er van bloggen weinig terecht. Maar nu dus weer eens een keer een blogje van mijn kant. De Sinterklaasavond hebben we dit jaar eens iets anders gevierd. We deden eerst de gewone cadeau's, maar omdat de mannen allemaal niet meer geloven en al behoorlijk groot worden (snif..ondertussen ben ik bijna de kleinste in huis ;-)  ) gaat het om minder cadeau's (want wat moeten zij nog met allemaal kleine pakjes? Ze hebben meer aan 1 groter pakje..) en ja, dan is het uitpakken vrij snel gebeurd. Surprise;s maken : daar maak ik de mannen zeker niet blij mee en dichten vind ik waarschijnlijk ook als enige leuk (heb ik vorig jaar wel gedaan) dus bedacht ik me dat een sinterklaasspel met wat kleine grappige pakjes wel leuk zou zijn. En dat bleek echt leuk te zijn. We hebben heerlijk lol gehad met elkaar en zelfs Harrie, die  helemaal niet van spelletjes houdt, vond het een gouden greep. Nou: missie geslaagd dus!


Nu nog een weekje voor de vakantie. Gisteren ben ik heerlijk met mijn zus naar Keulen geweest, naar de kerstmarkt. We waren met de bus en hebben nog niet eens de helft gezien! Jammer! Maar goed: volgend jaar doen we dan de andere helft maar ;-)


En nu nog een weekje de laatste kerstvieringen voor de vakantie begint. Leuk, maar ook druk. Toch geniet ik altijd wel van die drukke decembermaand! En jullie?


2 opmerkingen:

  1. Keulen, daar ben ik nog nooit echt geweets. A.s. zaterdag gaan wij op bezoek bij een vriendin in Aken en dan ook de kerstmarkt bekijken. Eigenlijk hou ik niet zoveel van die enorme drukte, het lijkt mij vaak iets teveel op kermis :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee om een spel te doen. Misschien ga ik dat ook wel eens proberen. Met name mijn zonen vinden surprises en gedichten niet zo leuk.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen