maandag 26 oktober 2015

Herfst in het bos en nu weer op naar school

Gisteren met de jongsten naar het bos geweest, wat zo ongeveer traditie is in de herfstvakantie. Dit keer waren we zonder papa en honden, dus werd het geen geroep achter de honden aan en was het vooral even slenteren en op zoek gaan naar echte herfstkleuren.
Ik weet nog dat ik vorig jaar vond dat er zo weinig echt herfstgevoel gaf. Maar dit jaar kleuren de bomen toch mooi! Na lekker wandelen in het bos, hebben we bij de boerderij wat als restaurant dienst doet, wat gedronken en hebben de mannen nog even gespeeld in de speeltuin. En daarmee kwam helaas ook een einde aan de vakantie. We hebben leuke dingen gedaan. Zoals midgetgolfen en een daagje naar de bedrijfswagenrai....wat de mannen prachtig vonden!

En dan gaat nu het gewone leven weer beginnen, dus. Wat betekent: LATER uit bed! Jawel, scheelt een klein half uurtje, want als Arie werkt (in vakantie's praktisch iedere dag) mogen we eerder ons bed uit! Maar verder is het weer op de klok leven, wat in de vakantie toch een stuk relaxter is!

4 opmerkingen:

 1. Ja, hier is ook het normale leven weer begonnen. Mijn jongste zat al te tellen over hoeveel weken het weer vakantie is ;-)

  Leuk, die rai. Leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Glow in the dark midgetgolf? Grappig hoor, dat lijkt me ook echt een mannenuitje :-)
  Veel plezier in je gewone ritme!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is school ook weer begonnen. Vandaag wordt het in Limburg zelfs 20 graden! Het wordt vast een mooie dag dus.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ook weer naar school, stiekem was ik blij dat de vakantie weer over was. Onze zoon is zo druk de hele dag pff haha

  BeantwoordenVerwijderen