zaterdag 4 juli 2015

Wat we doen? Zwemmen....wat anders?

Wat wij doen nu het zo heet is? Zwemmen natuurlijk! Maar we zijn niet de enige....
het zwembad (wij hebben hier nog een heerlijk ouderwets buitenzwembad!) zit stampvol. Dus verzucht Jan meestal: ik ga wel in het kanaal zwemmen! Wij wonen langs het kanaal, dus dat is super simpel. Maar alleen mag hij niet van mij. Dus ga ik en eventuele andere gezinsleden ook gezellig mee.

Maar vandaag besloten we er een daagje zwembad van te maken. Het leuke aan zo'n zwembad is immers dat er heel veel vriendjes rondlopen. Dus moeders met boek (en schrijfschrift...) op het veld en kids het water in. Twee vriendjes van Jan die eigenlijk naar huis moesten, kwamen vragen of ze niet met mij mee naar huis mochten rijden zodat ze langer konden blijven. Tuurlijk, waarom niet?

Ik vond het wel grappig toen niet alleen Jan maar ook die vriendjes (allemaal 11 jaar) vroegen of ik ook nog mee het water in kwam. Oké, ik stond erbij (in het water) en ik keek ernaar..maar dat ze toch wel leuk vonden dat ik mee kwam vond ik toch wel leuk. De vriendjes kwamen ook gezellig bij mij zitten op het veld. Blijkbaar voelen ze zich daar toch nog niet te groot voor!

Het was er goed toeven onder de grote bomen en in het water..maar mensen wat was het verder heet! Over de tegels lopen was iets wat je liever even niet deed!

Ik kreeg alleen wel een beetje strandgevoel door de overbevolkte drukte onder de bomen....we zaten daar hutje mutje en eigenlijk ben ik daar niet zo'n fan van!

Kunnen jullie nog een beetje afkoeling vinden?

3 opmerkingen:

  1. Ik heb de hele dag onder de overkapping doorgebracht. Verder om 5 uur straks bij elkaar gekomen omdat we morgen met 152 muziekverenigingen een optocht hebben met schutterijen. Een geweldig spektakel dat helaas een schaduwzijde heeft. De veel te hoge temperaturen want wij moeten compleet in kostuum optocht lopen. Van de voren moeten wij met de vereniging nog optreden en mijn zoon ook nog als solist. Daarna feesten tot in de late uurtjes. De verwachting is ook nog een fiks onweer. Laten we hopen dat de hoge temperaturen en het onweer meevalt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier zijn ze te oud om met moeders te willen gaan zwemmen, maar vermaak me prima ... lekker rustig aan doen en lange avonden in de tuin, zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen