zaterdag 25 juli 2015

Een avondje .....

Jongste kan niet slapen (al dagen lukt het pas heel laat) en Arie heeft drie vrienden uitgenodigd voor een filmnachtje....Juist ja: niet slapen,maar de hele nacht films kijken! Uh? Gaan we dat volhouden dan?

Nou, ik ben benieuwd. Als jongste slaapt, duik ik ook mijn bedje maar in. De heren filmkijkers gedragen zich keurig: ik hoor ze niet eens! Zelfs de honden vinden het prima en liggen gewoon naast hen in de kamer te slapen.
De honden kijken hier de ren in, naar de konijntjes...

Morgen gaat Jan weer lekker surfen en misschien komt Kees ook nog even kijken. Hopelijk is het weer dan beter dan vandaag. Man, wat stormde het hier. Ik vond het maar niks dat Arie nog moest werken...

Over een week hebben Dirk, Arie en Harrie ook vakantie van hun werk. Dus dan gaan we maar eens gezellig met z'n ALLEN (?) dingen doen.

Staat bij jullie alles nog overeind? Het valt hier alles mee, op de appeltjes na. Die liggen in het gras i.p.v. hangen aan de boom....


1 opmerking:

  1. Hier viel de storm nog wel mee. Maar mijn man is wel helemaal ontzet over de toestand van zijn spercieboontjes in de moestuin.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen