vrijdag 6 februari 2015

Zustertje spelen

Sinds een week weet ik dat onze Muis (=onze kat) suiker heeft. Hij is ruim 16, dus het zal wel met de leeftijd te maken hebben. Slik, dat betekent dus prikken.
'Zal dat lukken?' vraagt de dierenarts. Ik denk van wel en antwoord dat manlief hem ook prikt als hij een kuurtje moet. (pillen en poedertjes gaan er echt niet in bij hem)Dus dat mag hij doen...dacht ik.
Tot ik van de assistente de spullen meekrijgt en er dus achter kom dat het twee keer op een dag moet, precies iedere 12 uur....Tja, met een man die veel langer dan 12 uur van huis is en zo onregelmatig als ik weet niet wat, wordt dat dus een probleem.
Dus....tja, ik mag het zelf doen (eh...moet)
Maar eigenlijk is het helemaal niet eng! Harry legde het uit en natuurlijk heb ik al die inentingen bij de dierenarts ook gadegeslagen. Het lukte zowaar in 1 keer!
De prikken zijn het probleem dus niet...maar ik word wel zenuwachtig van alle verhalen die je leest ...misschien toch maar beter niet teveel op internet snuffelen en gewoon mijn dierenarts met vragen bestoken?

3 opmerkingen:

 1. Hoi Minous

  Ik heb ook een suiker poes gehad, en heb het zeker 6 jaar volgehouden.
  Het was zo de moeite waard vond ik.
  Het was zo'n lieve poes. Als je op mijn blog het label over huisdieren aanklikt, vertel ik er daar over. Mocht je vragen hebben, mag je altijd stellen.

  vriendelijke groet Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Brr, dat lijkt mij ook wel een beetje eng moet ik zeggen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen