maandag 29 december 2014

Wat we zoal doen in de kerstvakantie

Na de kerstdagen, die we allebei de dagen thuis vierden, met wisselende gasten....,(en heerlijk Kees allebei de dagen over de vloer...) was het zaterdag bios-tijd voor Harry met Dirk en Arie. Ze zijn naar de Hobbit geweest. Ik zakte thuis met de jonkies op de bank neer met popcorn, om daar ook een filmpje te kijken. Zij waren trouwens vorige week al aan de beurt met de bios: pinguins van Madagaskar.

Gisteren gingen we, op verzoek van ruimtevaartfan Jan, naar space-expo. We hebben alle activiteiten meegedaan, waardoor het bezoek toch heel anders was dan de keren die we al meer zijn geweest....Zelf vond ik het planetarium erg mooi. In een ronde tent moest je langs de kant gaan zitten en op het tentdoek (dus zowel boven als naast je) kwamen de beelden langs over de planeten, sterrenbeelden e.d. Mooi!
Jan mocht assisteren bij een komeet koken. Helemaal leuk! Van o.a. stikstof, ammoniak, azijn en koffie werd een komeet nagemaakt....Jan moest water erbij gooien, de hele boel stoomde verschrikkelijk en wat eruit kwam leek inderdaad op een komeet!
Mijn jongste mannetje vond de simulator erg leuk!
Het ISS

Vandaag moesten Harry en Arie weer aan het werk. Met de jonkies ben ik even lekker gaan schaatsen op de ijsbaan. Is onderhand een traditie geworden in de kerstvakantie. Maar blijft leuk!
Gezellige zitjes bij de ijsbaan

En, vermaken jullie je ook nog een beetje?

4 opmerkingen:

 1. Leuk! Space Expo staat nog steeds op mijn lijstje.

  Hier ook schaatsen, film, deirentuin (nog abo),indoor speeltuin, logeren (vriendinnetjes hier, helaas :-) ) taartjes bakken, duinrell (gratis), disnhey on ince (gratis ben een bofbips!) en heeel veeeel gamen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo..jij hebt aan twee weken niet genoeg, volgens mij ;-)
   Is er nog wel tijd om te gamen.....
   Lekker hoor!

   Verwijderen
 2. Ik vermaak me wel, maar verlang eigenlijk naar het gewone leven. Ik ben daar wel weer aan toe.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat gezellig,ja wij vermaken ons ook wel ,maar dan gewoon thuis,gewoon niks moeten,gewoon relax.

  een goede jaarwisseling

  BeantwoordenVerwijderen