zaterdag 20 december 2014

Beetje weinig tijd zo, in december....

Jammer genoeg schiet bloggen er in december een beetje bij in.
Maar nu dus even een poginkje (? hoe schrijf je zoiets?) om het goed te maken.
Na de Sinterklaasdrukte gingen we natuurlijk het kerstgebeuren in. Als de privé fotograaf van school betekent dat bij de activiteiten aanwezig zijn, wat natuurlijk alleen maar leuk is.

Zo zijn er kerststukjes gemaakt en was er een kerstviering. Wat wel jammer is, is dat de kerstweek steeds minder ingevuld wordt....het is jaren hetzelfde geweest, dus er is wat voor te zeggen om de dingen anders te doen.

Maar dit jaar was ongeveer alles in 1 uurtje gepropt....beetje jammer. Zeker als je dan ook nog hoort dat de hulpouders wel wilden...dus daar lag het niet aan.
Je kan nu echt heel erg merken welke teamleden in de kerstcie. zitten....oud of jong maakt blijkbaar toch verschil....

En nu is het dus vakantie. Vandaag nog de foto's verwerken voor school en dan is het even twee weken géén school, geen vereniging waarvoor ik actief ben én natuurlijk niet alle clubjes en dingetjes van de mannen.

Wat er wel is? Kerkactiviteiten natuurlijk (waarbij Jan mag trommelen in de kerk) maar verder ook nog een man die een week vakantie heeft, een zoon die waarschijnlijk alleen maar werkt.... , de familie over de vloer, Kees heerlijk allebei de dagen met Kerst hier, schaatsen op een kunstbaantje, biosbezoek en zwemmen zal er ook wel weer in zitten. O ja en natuurlijk naast kerst ook nog Oud en Nieuw vieren wat we eigenlijk standaard vieren met mijn jongste zus en familie. Dus die vakantie gaat vast wel lukken.....

1 opmerking: