woensdag 6 maart 2013

Profielwerkstuk presentatie

Dirk moest gisteravond zijn profielwerkstuk presenteren op school. Hij had een informatica-onderwerp. Samen met drie anderen had hij een mod(?) gemaakt voor een bepaald populair spel.
Samen met Harry, Arie, en Jan zat ik in het informaticalokaal te wachten op zijn gedeelte. Eerst was er een ander ploegje met een verhaal wat ik nog aardig volgen kon. Maar daarna kwam mijn gup met zijn teamgenoten.
Poef...hij stond daar prachtig zijn verhaal te doen. Ik was stiekem dan ook apentrots...maar ik begreep er echt geen drol van waar die jongens het over hadden...

De technische termen vochten om voorrang, zo ongeveer. Voorzichtig heb ik aan Jan gevraagd of hij het begreep..."gelukkig"hij begreep het ook niet.

De beoordelende leraar bedankte het groepje en gaf als uitleg aan de toehoorders dat het verhaal voor sommigen van ons waarschijnlijk wel erg technisch was als je er zelf niet mee te maken had. Zo dom was ik dan dus ook weer niet.

Vanmiddag maakte ik de opmerking tegen Dirk dat ik het allemaal niet zo begreep. Moest hij wel om lachen en opnieuw deed hij een poging met de meest rare termen én een grote grijns op zijn gezicht!

De presentatie was prima, ze hadden een mooi cijfer en laat dit domme mens maar lekker dom zitten wezen....Knap gedaan hoor jochie!

1 opmerking:

  1. haha ja heel herkenbaar,hier vertellen ze ook vaak wat en dan snap ik het niet of ik snap het niet gelijk,dan worden ze gewoon boos,ggrrr dan maar lekker dom

    BeantwoordenVerwijderen