zaterdag 5 september 2015

Hoi hoi, we zijn er nog hoor....we zijn nog niet weggespoeld!

afb. morguefile.com

Tijd geleden, ik weet het. Dus nu eindelijk weer eens een blogje. De jongsten gaan nu alweer twee weken naar school. En ook voor de HBO-ers is deze week de school weer opengegaan. Dus het gewone leven is weer begonnen. Ik heb zelf nu weer freelance werk gevonden, dus ook ik moet een nieuw ritme gaan vinden. Want ja, daar zal je toch ook tijd voor vrij moeten maken ;-)

Gisteren was het hier akelig nat....wat een regen zeg. Oké, we zitten hier vrij hoog t.o.v. de rest van de polder, dus houden we onze voetjes wel droog. Maar wat een buien! Het was zelfs zo erg dat om  half 8 de deurbel ging...ik had net Arie beloofd dat ik hem wel weg zou brengen (tja, soms ben ik een zacht gekookt eitje..) en gaf Jan de opdracht even te kijken of hij nog wel zijn lange broek aankon. Hij had tot nu toe nog steeds zijn korte broeken aangehad en omdat hij zo idioot hard groeit (zowel breed als lang...) had ik zo mijn twijfels. Dus je loopt al te ridderen als de bel gaat. Er staat een wildvreemd verzopen meisje voor de deur. Of ze even binnen mag komen. Tja, dan zeg je geen nee natuurlijk.

Ze was echt doorweekt en vroeg of ik wat droogs voor haar had! Nogmaals: totaal onbekend meisje, uit een totaal ander dorp.....Ik heb wel even opgemerkt dat ik alleen kleding van mezelf dan had....

Ik heb het haar gegeven, arm kind...maar lef heeft ze wel om zomaar bij een wildvreemde aan te kloppen en om kleding te vragen! Ik zou het niet durven....En ze paste het ook  nog!

Zo, ik heb mijn goede daad ook weer verricht ;-)6 opmerkingen:

 1. he???dit heb iknog nooit gehoord,ging ze naar school ofzo??of had ze de hele nacht rondgedwaald??heb je nog gevraagd aan haar waar ze vandaan kwam,ze heeft inderdaad veel lef zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grinnik. Ja hoor, niks idioots in dat opzicht. Ze was met de bus gekomen, maar haar plu vergeten. Werkt naast ons en was zo doorweekt door die regen....ze is na haar werk nog netjes langs geweest. Maar ik was wel behoorlijk verbaasd

   Verwijderen
 2. Goh, dat is inderdaad wel bijzonder zo'n meisje. Misschien komt ze het nog wel gewassen en gesteven weer terug brengen?

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zou het inderdaad gewassen terug brengen...en anders weet ik haar baas te vinden ;-)

   Verwijderen