zaterdag 7 juni 2014

Wat een week....

Harry had zomaar een weekje vrij (je moet toch ooit je vrije dagen opnemen, niet waar....). Dat kwam mooi uit, want onze oudste ging dus verhuizen. Woensdag hebben we zijn spullen overgereden naar zijn eigen stekkie. Een stekkie wat hij met drie andere studenten gaat delen...een stekkie: oud, maar wat een ruimte én wat een leuk plekkie!
Voor hem heel blij dat alles zo gelukt is, maar wij zaten toch wel wat onwennig die avond thuis te zitten....wat een vreselijk raar idee dat hij nu niet meer thuis woont! Wat een vreemd idee dat hij zelf nu alles regelt...wat....tja, als moeder heb je ze toch het liefste bij je, hè!
Maar gelukkig woont hij niet heel ver...en was hij vanochtend nog hier om wat tuingereedschap te lenen...én morgen is het Pinksteren en komt hij gezellig eten...

Vanavond is er bij hem in het dorp een groot feest....waar niet alleen hij heengaat, maar ook Arie werd door anderen gevraagd...dus jawel, ook Arie wordt groot en gaat stappen....slik.
Op de fiets: denk erom dat je niet alleen naar huis komt! Je fietst weer terug mee met de rest!!!!!

Tja...waar blijft de tijd?
Mijn kleine mannen worden groot!

4 opmerkingen:

 1. O, wat heftig, je eerste kuiken uit... gelukkig nog veel thuis weer ook. Wat studeert ie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Werktuigbouwkunde (of mooier gezegd: engineering, design and innovation).

   Verwijderen
  2. Dat is een mooie studie! (maar van die communicatie en pr afdelingen in het onderwijs die dit soort namen bedenkt word ik ook wel eens moe :-)

   Verwijderen
  3. Haha...tja, het zal wel interessanter staan...

   Verwijderen